Wifi DuoBoost v Sloveniji

Ne plačujte višje mesečne naročnine za hitrejšo internetno povezavo – naročite raje Wifi DuoBoost z BREZPLAČNO POŠTNINO v Sloveniji in uživajte v neverjetno hitri brezžični internetni povezavi!

Wifi DuoBoost lahko kupite samo po spletu – na voljo je na naši uradni spletni strani, kjer vam zagotavljamo najboljšo možno ceno.

Na spletni strani vnesite podatke za dostavo in plačajte naročilo; za vse ostalo bomo poskrbeli mi!

O WIFI DUOBOOST

Redko katera stvar je tako nadležna kot počasen internet ter »mrtva območja« brezžičnega signala v vašem domu … Nalaganje spletnih strani traja celo večnost, predpomnilnik za videoposnetke se nalaga tako dolgo, da vas mine volja do gledanja, stalno prekinjanje video klicev pa pomeni neskončne frustracije namesto zadovoljstva. Zveni znano? Obstaja popolna rešitev, ki vse te nadležne težave reši v nekaj sekundah – imenuje se Wifi DuoBoost!

Ta majhna, a hkrati zmogljiva naprava, izboljša hitrost in doseg vašega brezžičnega omrežja, tako da »zgrabi« signal vašega usmerjevalnika in ga ojača, da doseže tudi najbolj skrite kotičke vašega doma.

ZAKAJ JE WIFI DUOBOOST EDINSTVEN?

Če vas pesti počasna internetna povezava, ste težavo verjetno poskusili rešiti že na sto in en način. Večina rešitev za »mrtva območja« brezžičnega signala, na primer premikanje usmerjevalnika, preklop na drug WiFi kanal ali povezava s kablom, ni samo nepraktičnih, so tudi zapletene, za nekatere celo neizvedljive. Klicanje vašega internetnega ponudnika prav tako ne pomaga; vedno vam želijo prodati nadgradnjo že tako drage storitve, ki na koncu niti ne reši problema!

Wifi DuoBoost je mogočna naprava v majhnem ohišju. Pogosto eno brezžično internetno povezavo pod isto streho uporablja več naprav – s to neverjetno napravo niti to ni več problem. Najboljša lastnost Wifi DuoBoost je njegova enostavnost, saj ne potrebujete posebnega znanja ali dodatne opreme, da ga usposobite – enostavno ga priključite v električno vtičnico in sam se bo povezal z vašim usmerjevalnikom.  Hitrost in pokritost vaše brezžične internetne povezave v domu se bosta v trenutku izboljšali, pri čemer bo mesečni račun, ki ga prejmete od internetnega ponudnika, ostal enak!

KAKO WIFI DUOBOOST DELUJE?

Signal večine usmerjevalnikov je danes pogosto prešibek, da bi lahko pokril vse potrebe sodobnega doma. Ne samo, da ne zadostujejo potrebam več kot samo ene naprave, običajno signal ne more niti skozi debelejše stene, več nadstropij ali skozi druge vrste ovir.

Rezultat vam je verjetno že znan – počasno nalaganje, zamrznjena slika med video klici in na splošno slaba povezava. Wifi DuoBoost vaše težave z internetno povezavo reši v treh enostavnih korakih:

 1. Napravo priključite v katero koli vtičnico v vašem domu (namig: deluje še bolje, ko je vklopljena približno na sredini »mrtvega območja«).
 2. Povežite jo s svojim usmerjevalnikom.
 3. Uživajte v hitrem internetu v vsakem kotičku svojega doma!

Gotovo vas zanima, kako naprava deluje. Wifi DuoBoost sprejme vaš obstoječi WiFi signal in oddaja močnejši in hitrejši signal po vašem domu. Enostavno!

GLAVNE LASTNOSTI

 • Hitrejši, močnejši in zanesljivejši signal
 • Izboljšana hitrost prejemanja in oddajanja
 • Priključite ga lahko kjerkoli v hiši
 • Odstrani »mrtva območja« brezžičnega omrežja
 • Enostavna namestitev
 • Funkcija WPS
 • Za vsak žep!

KDO LAHKO UPORABLJA WIFI DUOBOOST?

Wifi DuoBoost je namenjen vsakomur, ki potrebuje hitrejšo in zanesljivejšo internetno povezavo ter širšo pokritost s signalom doma oziroma v pisarni. Ne glede na to, če ste strasten igričar, ljubitelj filmov ali študent, ki potrebuje neprekinjen dostop do informacij, bo Wifi DuoBoost izpolnil vsa vaša pričakovanja.

ZAKAJ RAVNO WIFI DUOBOOST?

Tu je 4 razlogov:

 1. Hitrost – takoj, ko se povežete, boste lahko igrali spletne igre, gledali filme, YouTube, uživali v video klicih brez prekinitev in še mnogo več; vse po zaslugi hitrejšega in močnejšega brezžičnega omrežja!
 2. Neverjetno enostavna namestitev – priključite se, povežite in uživajte!
 3. Univerzalen – združljiv z vsemi WiFi usmerjevalniki, telefoni, prenosniki in tablicami.
 4. Stroškovno učinkovit – občutno izboljša vašo brezžično povezavo, brez višjih mesečnih računov za internet.

KOLIKO STANE WIFI DUOBOOST V SLOVENIJI?

POSEBNA PONUDBA: Wifi DuoBoost je v Sloveniji samo za omejen čas na voljo 50 % CENEJE, in sicer za samo €99.98 €49.99 z BREZPLAČNO POŠTNINO!

KAKO IN KJE LAHKO KUPIM WIFI DUOBOOST?

Wifi DuoBoost je na voljo samo po spletu; najdete ga na naši uradni strani. Če ga naročite z uradne strani, si boste zagotovili najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.