PREGLED

Ta spletna stran www.wifiduoboost.si (»Stran«) ima e-poštni naslov https://www.wifiduoboost.si/kontakt-si/. Na celotnem spletnem mestu se izrazi »mi«, »mi« in »naši« nanašajo na podjetje. Na celotnem spletnem mestu se izrazi »mi«, »mi« in »naši« nanašajo na podjetje. Podjetje ponuja to spletno mesto, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na voljo na tej spletni strani, vam, uporabniku, pogojene s tem, da sprejmete vse pogoje, pravila in obvestila, ki so navedena tukaj.         Z obiskom naše spletne strani se ukvarjate z našo “storitvijo” in se strinjate, da vas zavezujejo naslednji pogoji in določila (“pogoji storitve”, “pogoji”), vključno s tistimi dodatnimi pogoji in politikami, na katere se sklicujemo in / ali na voljo v hiperpovezavi. . Ti pogoji storitve veljajo za vse uporabnike spletnega mesta, tudi brez omejitev za uporabnike, ki so brskalniki, prodajalci, kupci, trgovci in / ali sodelavci vsebine.

Preden dostopite do naše spletne strani ali jo uporabljate, natančno preberite te pogoje storitve. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela spletnega mesta se strinjate s temi pogoji storitve. Če se ne strinjate z vsemi pogoji in določili te pogodbe, potem ne smete dostopati do spletne strani ali uporabljati storitev. Če se ti pogoji storitve obravnavajo kot ponudba, je sprejetje izrecno omejeno na te pogoje storitve. Najnovejšo različico pogojev storitve si lahko kadar koli ogledate na tej strani. Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave katerega koli dela teh pogojev storitve z objavo posodobitev in / ali sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno pregledujete to stran za spremembe. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta ali dostop do njega po objavi kakršnih koli sprememb pomeni sprejetje teh sprememb.

ODDELEK 1 – POGOJI ZA SPLETNO MESTO

S tem, ko se strinjate s temi pogoji storitve, izjavljate, da ste v svoji državi ali provinci stalnega prebivališča vsaj polnoletni ali da ste polnoletni v svoji državi ali pokrajini prebivališča in ste nam dali vaše soglasje, da dovolite katerikoli od vaših manjših vzdrževancev, da uporabljajo to spletno mesto.

Naših izdelkov ne smete uporabljati za nobene nezakonite ali nepooblaščene namene, niti ne smete pri uporabi storitve kršiti zakonov v vaši jurisdikciji (vključno z zakoni o avtorskih pravicah, vendar ne omejeno nanje).

Ne smete prenašati črvov ali virusov ali kakršne koli kode destruktivne narave.

Kršitev ali kršitev katerega koli pogoja bo povzročila takojšnjo prekinitev storitev.

ODDELEK 2 – SPLOŠNI POGOJI

Pridržujemo si pravico, da nikomur zavrnemo storitev iz kakršnega koli razloga.

Razumete, da se lahko vaša vsebina (brez podatkov o kreditni kartici) prenese nešifrirano in vključuje (a) prenos po različnih omrežjih; in (b) spremembe za uskladitev in prilagoditev tehničnim zahtevam povezovalnih omrežij ali naprav. Podatki o kreditni kartici so med prenosom prek omrežij vedno šifrirani.

Strinjate se, da ne boste reproducirali, kopirali, kopirali, prodajali, preprodali ali izkoriščali katerega koli dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali kakršnega koli stika na spletnem mestu, prek katerega je storitev zagotovljena, brez pisnega pisnega sporočila dovoljenje.

Naslovi, uporabljeni v tem sporazumu, so vključeni samo zaradi lažje uporabe in ne omejujejo ali drugače vplivajo na te pogoje.

3. ODDELEK – TOČNOST, POPOLNOST IN PRAVOČASNOST PODATKOV

Nismo odgovorni, če informacije, ki so na voljo na tem spletnem mestu, niso točne, popolne ali aktualne. Gradivo na tej spletni strani je namenjeno samo splošnim informacijam in se ne sme zanesti ali uporabiti kot edina podlaga za sprejemanje odločitev, ne da bi se posvetovali s primarnimi, natančnejšimi, popolnejšimi ali pravočasnejšimi viri informacij. Vsakršno zanašanje na gradivo na tej strani je na lastno odgovornost.

To spletno mesto lahko vsebuje določene zgodovinske podatke. Zgodovinske informacije, nujno, niso aktualne in so na voljo samo za vašo referenco. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spreminjamo vsebino tega spletnega mesta, vendar nismo dolžni posodabljati podatkov na naši spletni strani. Strinjate se, da je vaša odgovornost, da spremljate spremembe na naši spletni strani.

ODDELEK 4 – POVEZAVE TRETJIH STRANI

Določene vsebine, izdelki in storitve, ki so na voljo prek naše storitve, lahko vključujejo gradiva tretjih oseb.         Povezave tretjih oseb na tem spletnem mestu vas lahko usmerijo na storitve tretjih oseb ali spletna mesta, ki niso povezana z nami. Nismo odgovorni za pregledovanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za materiale ali spletne strani tretjih oseb ali za druge materiale, izdelke ali storitve tretjih oseb. / p>     

Nismo odgovorni za kakršno koli škodo ali škodo, ki je povezana z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali drugih transakcij v zvezi s spletnimi mesti tretjih oseb. Prosimo, da natančno pregledate pravilnike in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete, preden začnete s kakršnokoli transakcijo. Pritožbe, zahtevki, pomisleki ali vprašanja v zvezi s proizvodi tretjih oseb bi morali biti usmerjeni na tretjo osebo.

ODDELEK 5 – PRIPOMBE UPORABNIKOV, POVRATNA INFORMACIJA IN DRUGE PODPORE

Če na našo zahtevo pošljete določene posebne vloge (na primer vpisne dokumente) ali brez nas, nam pošljete ustvarjalne ideje, predloge, predloge, načrte ali druge materiale, bodisi na spletu, po e-pošti, po pošti. ali drugače (skupaj, “komentarji”) se strinjate, da lahko kadarkoli brez omejitev urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo ali kako drugače uporabljamo v katerem koli mediju kakršne koli komentarje, ki ste nam jih poslali. Mi smo in ne bomo dolžni (1) ohraniti zaupnih pripomb; (2) plačati nadomestilo za morebitne pripombe; ali (3) odgovor na morebitne pripombe.

Lahko, vendar nimamo obveznosti, da spremljamo, urejamo ali odstranjujemo vsebino, za katero ugotovimo, da je po naši presoji nezakonita, žaljiva, grozljiva, klevetna, obrekljiva, pornografska, obscena ali kako drugače sporna ali krši intelektualno lastnino katere koli stranke ali Pogoji storitve.

Strinjate se, da vaše pripombe ne bodo kršile nobenih pravic katere koli tretje osebe, vključno z avtorskimi pravicami, blagovno znamko, zasebnostjo, osebnostjo ali drugo osebno ali lastniško pravico. Poleg tega se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali klevetnega ali kako drugače nezakonitega, zlonamernega ali nespodobnega gradiva ali vsebovali kakršnega koli računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko na kakršen koli način vplivala na delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani. Ne smete uporabiti lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste nekdo, ki ni vaše, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora kakršnih koli pripomb. Sami ste odgovorni za vse pripombe, ki jih boste podali in njihovo točnost. Ne prevzemamo nobene odgovornosti in ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne pripombe, ki ste jih poslali vi ali katera koli tretja oseba.

ODDELEK 6 – INTELEKTUALNA LASTNINA

Spletno mesto vsebuje vsebino, ki je v lasti ali je licencirana s strani podjetja (»vsebina«). Vsebina je zaščitena z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, patenti, poslovno skrivnostjo in drugimi zakoni. Družba ima v lasti in ohranja vse pravice v zvezi z vsebino in storitvijo. Ne boste odstranili, spremenili ali prikrili avtorskih pravic, blagovnih znamk, storitvenih znamk ali drugih obvestil o lastniških pravicah, ki so vključeni v ali spremljajo vsebino, in ne boste reproducirali, spreminjali, prilagajali, pripravljali izpeljanih del, ki temeljijo na, izvajali, prikazovali, objavljali, distribuirali, prenašati, oddajati, prodajati, licencirati ali kako drugače izkoriščati vsebino.

Ime in logotip podjetja sta blagovni znamki podjetja in ju ni dovoljeno kopirati, posnemati ali uporabljati, v celoti ali delno, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Poleg tega so vse glave strani, grafike po meri in skripte storitvene znamke, blagovne znamke in / ali oblačila podjetja in jih ni dovoljeno kopirati, posnemati ali uporabljati, v celoti ali delno, brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja. p>     

ODDELEK 7 – ELEKTRONSKE KOMUNIKACIJE

Če uporabljate naše spletno mesto ali uporabljate storitev, soglašate, da boste od nas prejeli elektronsko sporočilo. Čeprav se lahko odločimo komunicirati z vami z drugimi sredstvi, se lahko odločimo tudi, da bomo z vami komunicirali izključno elektronsko po e-pošti ali z objavo obvestil na spletnem mestu. Strinjate se, da vse pogodbe, obvestila, razkritja in druga sporočila, ki vam jih pošljemo v elektronski obliki, izpolnjujejo vse zakonske zahteve, da so takšna sporočila pisna.

ODDELEK 8 – OSEBNI PODATKI

Vaše posredovanje osebnih podatkov v trgovini ureja naša Politika zasebnosti. Za več podrobnosti si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.

ODDELEK 9 – NAPAKE, NEDELITVE IN OMEJITVE

Občasno lahko na naši strani ali v storitvi obstajajo informacije, ki vsebujejo tipografske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške dostave izdelkov, tranzitne čase in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico, da popravimo morebitne napake, netočnosti ali opustitve ter spremenimo ali posodobimo informacije ali prekličemo naročila, če so kakršne koli informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani netočne kadar koli brez predhodnega obvestila (tudi po tem, ko ste poslali naročilo) .

Ne zavezujemo se, da bomo posodobili, spremenili ali pojasnili informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani, vključno brez omejitev, informacij o cenah, razen če to zahteva zakon. Določenega datuma posodobitve ali osveževanja, ki bi se uporabljal v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani, ni treba uporabiti za označevanje, da so bile vse informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani spremenjene ali posodobljene.

ODDELEK 10 – PREPOVEDANO UPORABO

Poleg drugih prepovedi, kot so določene v pogojih storitve, vam je prepovedano uporabljati spletno mesto ali njegovo vsebino: (a) za kakršen koli nezakonit namen; (b) zahtevati druge, da izvajajo ali sodelujejo pri nezakonitih dejanjih; (c) kršijo mednarodne, zvezne, pokrajinske ali državne predpise, pravila, zakone ali lokalne uredbe; (d) kršiti ali kršiti naše pravice intelektualne lastnine ali pravice intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovanje, zloraba, žaljenje, poškodovanje, klevetanje, obrekovanje, omalovaževanje, ustrahovanje ali diskriminacija na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, etnične pripadnosti, rase, starosti, nacionalnega porekla ali invalidnosti; (f) predložiti napačne ali zavajajoče informacije; (g) nalagati ali prenašati viruse ali katero koli drugo vrsto zlonamerne kode, ki bo ali bo uporabljena na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih strani ali interneta; (h) zbiranje ali spremljanje osebnih podatkov drugih; (i) spam, phish, pharm, izgovor, pajek, pajkanje ali strganje; (j) za kakršen koli obsceni ali nemoralni namen; ali (k) posegati v ali se izogibati varnostnim funkcijam storitve ali katere koli povezane spletne strani, drugih spletnih strani ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekine vašo uporabo storitve ali katere koli povezane spletne strani zaradi kršenja prepovedanih uporab.

ODDELEK 11 – IZJAVA O JAMSTVIH; OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ne jamčimo, predstavljamo ali jamčimo, da bo vaša uporaba naše spletne strani ali storitve neprekinjeno, pravočasno, varno ali brez napak.

Ne jamčimo, da bodo rezultati, pridobljeni z uporabo spletnega mesta ali storitve, točni ali zanesljivi.

Strinjate se, da lahko občasno odstranimo storitev za nedoločen čas ali kadar koli prekličemo storitev, ne da bi vas o tem obvestili.

Izrecno se strinjate, da je vaša uporaba ali nezmožnost uporabe storitev izključno na vašo odgovornost. Storitev in vsi izdelki in storitve, ki so vam bili dostavljeni prek storitve, so (razen kot je izrecno navedeno) zagotovljeni “kot so” in “kot so na voljo” za vašo uporabo, brez kakršne koli reprezentacije, jamstev ali kakršnih koli pogojev, bodisi izrecnih ali vključno z vsemi impliciranimi jamstvi ali pogoji tržljivosti, tržne kakovosti, primernosti za določen namen, trajnostjo, nazivom in nekršitvijo.         Podjetje, naši direktorji, uradniki, zaposleni, podružnice, zastopniki, izvajalci, pripravniki, dobavitelji, ponudniki storitev ali dajalci licenc v nobenem primeru niso odgovorni za kakršno koli škodo, izgubo, terjatev ali kakršno koli neposredno, posredno, naključno, kazensko, posebno, ali posledične škode kakršne koli vrste, vključno z, neomejeno izgubljenimi dobički, izgubljenimi prihodki, izgubljenimi prihranki, izgubo podatkov, stroški zamenjave ali podobnimi škodami, bodisi na podlagi pogodbe, odškodnine (vključno z malomarnostjo), objektivne odgovornosti ali drugače, ki izhaja iz vašo uporabo katere koli storitve ali izdelkov, nabavljenih z uporabo storitve, ali za katero koli drugo zahtevo, povezano na kakršen koli način z vašo uporabo storitve ali katerega koli izdelka, vključno z, vendar ne omejeno na, kakršne koli napake ali opustitve katere koli vsebine ali kakršno koli izgubo ali škodo kakršne koli vrste, ki nastane zaradi uporabe storitve ali katere koli vsebine ali izdelka, objavljenega, posredovanega ali kako drugače danega na voljo prek storitve, tudi če je seznanjen z njihovo možnostjo. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, je v takih državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena v največjem obsegu, ki ga dovoljuje zakonodaja.

ODDELEK 12 – ODPRAVA ZAVAROVANJA

Strinjate se, da boste podjetju in našim nadrejenim, podružnicam, partnerjem, partnerjem, častnikom, direktorjem, zastopnikom, izvajalcem, dajalcem licenc, ponudnikom storitev, podizvajalcem, dobaviteljem, pripravnikom in zaposlenim zagotovili neškodljivo škodo iz katerega koli zahtevka zahtevo, vključno z razumnimi odvetniškimi honorarji, ki jih izvede katera koli tretja oseba zaradi kršitve teh Pogojev storitve ali dokumentov, ki jih vključijo s sklicevanjem, ali kršitev katerega koli zakona ali pravic tretje osebe.

ODDELEK 13 – SEVERABILNOST

V primeru, da se ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev nezakonita, neveljavna ali neizvršljiva, mora biti ta določba izvršljiva v največjem obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, in neizvršljivi del se šteje za ločen od Ta določila ne vplivajo na veljavnost in izvršljivost drugih določb.

ODDELEK 14 – PRENEHANJE

Obveznosti in obveznosti strank, nastale pred datumom odpovedi, veljajo za prenehanje veljavnosti te pogodbe za vse namene.

Ti pogoji storitve veljajo, dokler jih ne prekinemo vi ali mi. Te pogoje storitve lahko kadar koli prekinete tako, da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev ali ko prenehate uporabljati naše spletno mesto.

Če v naši edini presoji neuspešno ali če sumimo, da niste izpolnili pogojev ali določil teh pogojev storitve, lahko ta sporazum kadarkoli odpovemo brez obvestila in boste še naprej odgovorni za vse zneske, zapadle do vključno datuma prenehanja; in / ali vam lahko v skladu s tem zavrne dostop do naših storitev (ali katerega koli njihovega dela).

ODDELEK 15 – CELOTNI SPORAZUM

Če ne uveljavimo ali uveljavimo katere koli pravice ali določil teh pogojev storitve, to ne pomeni odpovedi takšni pravici ali določbi.

Ti pogoji storitve in vsa pravila ali pravila delovanja, ki jih objavimo na tej strani ali v zvezi s storitvijo, predstavljajo celotno pogodbo in razumevanje med vami in nami in urejajo vašo uporabo storitve, ki nadomešča vse predhodne ali sočasne sporazume, sporočila in predloge, ustne ali pisne, med vami in nami (vključno, vendar ne omejeno na, vse prejšnje različice pogojev storitve).

ODDELEK 16 – UPRAVLJANJE ZAKONA

Ti pogoji storitve in ločeni sporazumi, s katerimi vam nudimo storitve, se urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Litve in soglašate z izključno pristojnostjo sodišč Litve.

ODDELEK 17 – SPREMEMBE POGOJEV ZA STORITVE

Najnovejšo različico pogojev storitve si lahko kadar koli ogledate na tej strani.         Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali nadomestimo kateri koli del teh pogojev storitve, tako da objavimo posodobitve in spremembe na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno preverjate našo spletno stran zaradi sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do našega spletnega mesta ali storitve po objavi sprememb teh pogojev storitve pomeni sprejetje teh sprememb.

ODDELEK 18 – KONTAKTNI PODATKI

Vprašanja o pogojih storitve morajo biti poslana na naslov https://www.wifiduoboost.si/kontakt-si/